pict1698 röd näckros

Övre bakgrund

Hänt 2008 >

Meny för kolare komponerad av Dennis, Ida och Jennifer, som gör sitt specialarbete vid vår mila. De går alla tre sista året i restaurangskolan i Kumla. 

 

 

Lammstek /rådjurstek med gräddsås och klyftpotatis

 

Bröd med soltorkade tomater

 

Pajknyten  - med vaniljglass

 

pict2527

 

Kolarna lät sig väl smaka

pict2530

Det var både råddjurs- och lammstek, från närområdet.

Dennis hade kryddat stekarna med vitlök, peppar och salt.

- och så var den en underbart god gräddsås. Ida bjöd på

börd med soltorkade tomater.

pict2525

 

så här fint dukade Ida. 

pict2531

här väntar efterrätten på att bakas överelden. I knytena gömmer sig päronbitar med djupfrysta hallon och över detta lite smulpajsdeg.  Dety doftade ljuvligt när paketen öppnades

 

...Vilken måltid det blev!

Tillbaka till nyhetsidan

Inlägg

 

Arkiv

 

Norra Aspamarkens Bydelag

 

Startades 1994

 

 

Länkar

Länk 1

Länk 2

Länk 3